Ausztria és Németország csatlakozott a TMview-hoz

Az Osztrák Szabadalmi Hivatal és a Német Szabadalmi és Védjegyhivatal hozzáférhetővé tette adatait a TMview védjegykereső-eszköz számára, így számos vezető védjegyhivatal bejelentéseihez és bejegyzéseihez kapcsolódó adatok váltak szabadon kereshetővé.

A TMview legutóbbi bővítésével 23-ra emelkedett a védjegyadataikat megosztó hivatalok száma. Ausztrián és Németországon kívül a következő országok hivatalai tartoznak ezek közé: Bulgária, a Benelux államok, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Málta, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, az Egyesült Királyság, a WIPO és az OHIM. A 184 000-nél is több osztrák és a mintegy 1,6 millió német védjeggyel együtt a TMview immár összesen több mint 9,1 millió védjegyhez biztosít hozzáférést.

A 2010. április 13-án elindított TMview népszerűnek bizonyult a felhasználók körében. Indulása óta 185 ország 910 000-nél is több felhasználója látogatta meg a weboldalt, amely különösen népszerű volt a spanyol, a német és az olasz felhasználók körében.

További információk: www.tmview.europa.eu

2012/11/19